Ryder Cup gjorde ondt på Søren Hansen

Den sidste dag under Ryder Cup gjorde særligt ondt på Søren Hansen, der gennemlevede en af sine hårdeste uger som golfspiller. Men han er klar igen.

J.B. Holmes i jubel under duellen mod Søren Hansen på Valhalla Golf Club (Foto: Sam Greenwood © Scanpix)

Europas nederlag til USA sent søndag aften i Ryder Cuppen kunne måske have været undgået, hvis danske Søren Hansen havde leveret et bedre resultat mod sin modstander i singlen, J.B. Holmes. Men danskeren tabte, og det gjorde ondt.

- Det var som om, jeg stod med mit hjerte i hånden, og der var en anden, der rev i det. Det gjorde ondt. Man spiller jo ikke bare for sig selv, men for et helt hold. Kunne jeg have vundet, så havde det måske vendt op og ned på mange ting i den samlede stilling. Det ærgrer jeg mig ekstra meget over, sagde Søren Hansen til sporten.dk efter nederlaget.

Presset under Ryder Cup var ekstremt hårdt, måtte den danske golfspiller sande. Måske "den hårdeste uge for en golfspiller", sagde han til sporten.dk, men Hansen følte ikke, at han faldt igennem i sin debut.

- Jeg har bevist, at jeg kan være med i det her selskab og stå som sidste mand og spille fantastisk golf, da det talte. Og jeg beviste, at jeg mentalt kan klare det pres, det er at holde et helt hold på sidstedagen, sagde Hansen med henvisning til fredag, hvor han i selskab med Lee Westwood var med til at sikre Europa et halvt point.

Facebook
Twitter