Thorbjørn Olesen misser cuttet i Made in Denmark

Spillet kom aldrig til at glide for Thorbjørn Olesen, som fredag missede cuttet i Made in Denmark.

Thorbjørn Olesen missede cuttet i Made In Denmark-turneringen. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Thorbjørn Olesen kan pakke taskerne sammen og tage hjem fra Himmerland, efter han fredag gik anden runde ved Made in Denmark i et slag over banens par. Det betyder nemlig, at han ikke klarer cuttet, efter at torsdagens runde heller ikke flød for Thorbjørn Olesen.

Den endelige cutgrænse kendes først, når alle spillere er færdige med anden runde, men det ligger allerede fast, at tre over par, som Thorbjørn Olesen endte på, ikke kommer til at række.

Planen var ellers ligetil for Olesen, som skulle forsøge at ændre på torsdagens første runde ved European Tour-turneringen Made in Denmark i jyske Gatten, hvor danskeren kom rundt i to slag over banens par.

Der skete dog ikke noget revolutionerende i Thorbjørn Olesens anden runde, hvor han kom rundt i et slag over par.

Langt fra at klare cuttet

Det rækker til en foreløbig placering som nummer 109 for danskeren, som dermed er langt fra at klare cuttet.

- Det gik ikke godt. Jeg følte egentlig, at det gik okay torsdag. Det synes jeg også, det gjorde på de første ni huller i dag (fredag), men det var stolpe ud hele vejen. På de sidste ni huller mistede jeg lidt modet, og så var det bare ikke godt nok, siger Thorbjørn Olesen.

Det samlede resultat er skuffende for golfspilleren, som sad ude med en håndskade i begyndelsen af året.

- Det er svært at sætte ord på, for jeg ville gerne have spillet med i weekenden og kæmpet med om sejren, men det skulle ikke ske, så det er tilbage og arbejde hårdt. Forhåbentlig kan der komme noget godt ud af det, siger han.

Thorbjørn Olesen gik runden sammen med Thomas Bjørn og nordireren Darren Clarke.

Thomas Bjørn gik anden runde i to slag under par og er samlet fire under. Darren Clarke følger lige efter i tre slag under par.

/ritzau/

Facebook
Twitter