Tiger Woods måske færdig i top-golf: Usikker på fremtiden

Tiger Woods er usikker på sin golf-fremtid. Skandaler og skader har taget hårdt på den ikoniske golfspiller.

Tiger Woods er usikker på sin golf-fremtid. (Foto: Donald Miralle © Scanpix)

Faldet fra tinderne har været dybt.

Engang var han verdens bedste golfspiller, men utroskabssager, dom for påvirket kørsel og alvorlige skader har ført Tiger Woods’ karriere ud på sideveje, der har med alt andet end det sportslige at gøre.

Og nu er den 14-foldige Major-vinder i tvivl om, hvorvidt han overhovedet er i stand til at vende tilbage til verdenseliten. Det er især de alvorlige rygskader, der stadig hæmmer den ikoniske golfspiller.

- Lige nu ved jeg ikke, hvad fremtiden bringer, sagde Tiger Woods i aftes, da han stillede op i President Cup som vicekaptajn for det amerikanske hold.

- Der har været tidspunkter, hvor jeg end ikke vidste, om jeg var i stand til at møde op her, fordi jeg ikke engang kunne sidde i en golfbil, sagde han.

Smerten er væk

Sidst, Tiger Woods, trådte ud på en golfbane var i februar i Dubai Desert Classic, hvor han måtte trække sig på grund af rygsmerter. I april gennemgik han sin fjerde rygoperation siden 2014.

- Smerten er væk, men jeg ved ikke, hvordan min golf-krop vil reagere, for jeg har ikke været ude på banen for og slå til en bold endnu. Det vil tage tid at finde ud af, hvad jeg vil kunne fremadrettet, sagde han.

- Vi tager et skridt ad gangen. Det er en proces, og jeg har ikke travlt. Jeg gør, hvad min læge siger, og jeg følger hans tidsskema, sagde Woods.

- Jeg forsøger at træne, og jeg bliver stærkere. Men jeg kan mærke, at mine golfmuskler ikke er trænede, fordi jeg har i lang tid ikke lavet noget, der er golfrelateret, siger Tiger Woods.

Tiger Woods blev i maj i år anholdt i Florida, da politiet fandt ham sovende bag rattet i sin bil. Undersøgelser viste at han havde været påvirket af adskillige receptpligtige substanser.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk