VIDEO Golf-Nicole klar til fransk major

Den danske golfspiller Nicole Broch Larsen måtte pludselig til Frankrig, da hendes sejr i Helsingborg gav adgangsbillet til årets størst major.

Nicole Broch Larsen skal nu spille major i Frankrig.

Da golfspilleren Nicole Broch Larsen søndag vandt Europa Tour-turneringen i Helsingborg, var en del af præmien et adgangskort til årets største major. Så ved middagstid satte den 22-årige Broch Larsen kurs mod Frankrig

Siden Nicole Broch Larsen blev professionel for to år siden er de utallige rejser blevet en del af rutinen - men turen i dag er alligevel lidt speciel.

- Jeg fandt ud af i går (søndag, red.), at jeg skal af sted. Jeg bookede flybilletter i går (søndag, red.) aftes og fandt ud af i morges (mandag, red.), hvor jeg skal sove henne i næste uge. Så det bliver lidt en anden forberedelse, end jeg er vant til, siger Nicole Broch Larsen.

Vil lære af Tinning

Broch Larsen har spillet golf, siden hun var ni år. Nu drømmer hun som 22-årig om at spille på den amerikanske tour, som et af hendes idoler gjorde.

- Jeg har faktisk arbejdet lidt sammen med Iben Tinning. Spillet på klubhold med hende de sidste to år, og vi har sparret lidt sammen. Hun har jo været den største af dem alle herhjemme, så der er helt klart noget at lære af der.

Der er i den franske by Evian at Nicole Broch Larsen spiller sin næste turnering. Hun slår ud første gang på torsdag.