VIDEO Ryder Cup-klar Olesen: ’Det har fyldt mine tanker’

Den danske golfstjerne kalder det en drøm at skulle spille Ryder Cup for Europa.

Thorbjørn Olesen skal spille Ryder Cup i september. Det står klart efter søndagens Made In Denmark-turnering i Silkeborg. Den danske golfstjerne tager den ottendeplads på Europas hold til den prestigefyldte turnering.

Det vækker glæde hos Olesen, som indrømmer, at muligheden for Ryder Cup har fyldt meget i hans tanker.

- Jeg glæder mig utroligt meget. Det har altid været en drøm for mig. Forhåbentlig kan jeg rive nogle point hjem til Europa, så vi kan stå søndag aften med trofæet, siger Thorbjørn Olesen til DR.

- Jeg må indrømme, jeg er lettet. Det har været en lang og hård uge. Jeg har prøvet ikke at tænke på det, men det har været svært, og det har hele tiden været i mine tanker, siger han.

Fordel med europæisk bane

Nu venter nogle ugers pause for Thorbjørn Olesen, hvor han kan forberede sig på turneringen og pudse de sidste ting af, inden hele Europas øjne hviler på ham og de 11 andre deltagere fra kontinentet.

- Jeg tror, vores chancer er rigtig gode. Især fordi vi spiller på en bane, som vi ofte spiller på i Europa Touren, og som vi derfor kender rigtig godt. Banen passer os bedst, men på papiret har USA det stærkeste hold, siger Olesen.

Ryder Cup spilles i år på Le Golf National i Frankrig. Turneringen finder sted hvert andet år, hvor USA og Europa spiller mod hinanden.

Facebook
Twitter