Århus-træner raser: Det var svindel

Erik Veje Rasmussen mener, at hans mandskab var statister i et absurd teater i Makedonien.

Erik Veje Rasmussen: - Der burde være uddelt 10 røde kort - de otte skulle være uddelt for slag i ansigtet. (Foto: Bo Amstrup © Scanpix)

- Det var som at være en dansende bjørn i et cirkus, som folk sidder og griner af. Vi var fuldstændig til grin i et absurd teater, hvor vi ikke havde nogen indflydelse på, hvad der foregik.

Sådan lyder evalueringen fra træner Erik Veje Rasmussen, efter at Århus Håndbold i weekenden var på besøg i Makedonien og mødte HC Zomimak-M i EHF Cup'en. Det danske hold tabte 24-33, men sidder tilbage med en fornemmelse af, at det ikke var alt, der var som det burde være.

- Det, der foregik i Makedonien i forbindelse med denne kamp, kan ikke udtrykkes på anden måde, end at det var svindel. Det var sørgeligt at være vidne til, siger Erik Veje til klubbens hjemmeside.

Og ser man på de episoder fra kampen, som ligger på youtube, må man da også hæve mindst et øjenbryn. Århus-spillerne bliver gang på gang hamret ned uden kendelser fra dommerne fra Aserbajdsjan.

- De to dommere stod og så meget interesserede til, mens de makedonske spillere på skift leverede brutale overfald på Henrik Hansen. Når man bagefter ser kampen på video, må man konstatere, at der som minimum burde være uddelt 10 røde kort, og at de otte skulle være uddelt for slag i ansigtet på Henrik Hansen. Yderligere fik Rune Ohm et par på låget et par gange, og Mads Lind blev også taget under kærlig behandling, siger Erik Veje.

Århus-lejren forsøger at tage kampen som et eksotisk teambuilding-arrangement.

Zomimak-M gik i øvrigt videre med 59-53 samlet.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter