Ass.-træner: Vi risikerer en snitter

Landsholdets assistenttræner Peter Bredsdorf Larsen advarer om, at Danmark risikerer at få ørenen i maskinen mod Frankrig: Vi står til en snitter.

Frankrigs Nikola Karabatic efter en scoring i semifinalen mod Tyskland (Foto: Ina Fassbender © Scanpix)

Det danske landshold møder i eftermiddag Frankrig i kampen om at få VM-bronze. Det bliver en kamp, som danskerne får svært ved at vinde, vurderer assistenttræner Peter Bredsdorf Larsen.

- Som det hedder populært står vi til en snitter. Vi vil kunne tabte stort til Frankrig, hvis de er dér, hvor de skal være - og vi ikke har fået samlet tropperne efter nederlaget til Polen. Så står vi til at tabe med en 10-12 mål, siger han til DR Sporten.

Han mener, at Danmarks største chance for at få metal ud af kampen er, hvis franskmændene er for skuffede over ikke at være nået til finalen.

- Franskmændene kom for at vinde, og det er en lidt halvfesen oplevelse for dem nu at måtte nøjes med en bronzekamp mod Danmark. Frankrig er i min verden mesterskabernes bedste hold. Det var sort uheld og nogle meget mystiske dommerkendelser, der forhindrede dem i at komme i finalen, siger Peter Bredsdorf Larsen.

Danmarks bronzekamp mod Frankrig spilles klokken 14, og vi har løbende opdateringer i Sport på 3'eren.

Facebook
Twitter