Bundesligamøde slår dansk verdensrekord

Bundesligakampen i håndbold mellem Rhein-Neckar Löwen og HSV Hamburg sætter rekord med 37.000 billetter solgt.

Niklas Landin og resten Rhein-Neckar Löwen-spillerne kan forvente over 37.000 tilskuere til opgøret mod HSV Hamburg på Commerzbank Arena i Frankfurt. (Foto: Claus Fisker © Scanpix)

Fire danske håndboldspillere og en træner er med, når der om lidt mere end tre uger bliver sat verdensrekord med mindst 37.000 tilskuere til bundesligakampen mellem Rhein-Neckar Löwen og HSV Hamburg.

Arrangørerne oplyser tirsdag, at de foreløbig har solgt 37.000 billetter til kampen, som skal spilles i Commerzbank Arena i Frankfurt.

- Vores mål er nået. Tilskuerne kan glæde sig til en håndboldfest med verdensrekord-kulisse, siger Patrik Meyer, der er stadionchef i Commerzbank Arena.

Den bestående tilskuerrekord fra håndbold er sat i forbindelse med kampen mellem AG København og Bjerringbro-Silkeborg i DM-finalen i Parken i 2011. Den havde 36.651 tilskuere. Den næste rekord vil altså stadig have massivt dansk islæt.

Nikolaj Jacobsen er træner i Rhein-Neckar Löwen, mens de to landsholdsspillere Niklas Landin og Mads Mensah er blandt spillerne.

Hos HSV Hamburg er Hans Lindberg og Henrik Toft Hansen blandt spillerne.

/ritzau/dpa

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk