BSV inden tyrkisk udebanebrag: ’Vores erfaring giver rytme og struktur’

Kontinuitet, erfaring og god restitution er ingredienserne i Bjerringbro-Silkeborgs store succes.

Cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen forventer en svær opgave ude mod Besiktas. (Foto: NORDE ERNST VAN © Scanpix)

Der venter Bjerringbro-Silkeborg en svær opgave, når det lørdag gælder udebanekampen i Champions League mod tyrkiske Besiktas. Den midtjyske klub er startet med tre sejre i fire Champions League-kampe, og den stime skulle gerne fortsættes.

- Det er sidste kamp i første runde af Champions League-turneringen. Vi tager selvfølgelig til Besiktas med stor optimisme og selvtillid og håber på, vi kan få en sejr med hjem. Men det vil altid være en stor bedrift at vinde på udebane i Champions League, så vi ved, der venter os en stor opgave, siger træner Peter Bredsdorff-Larsen til DR.

I det hele taget har Bjerringbro-Silkeborg har gevaldigt vind i sejlene i denne sæson. Udover seks point i fire Champions League-kampe går det også strygende i den hjemlige liga, hvor man har vundet de seneste fem kampe i streg og er med i toppen ligaen. Det er der flere årsager til, påpeger træneren.

- Vi har en rigtig god kontinuitet på holdet med mange spillere, der har været sammen i mange år. Det er fjerde år i træk, vi spiller med i et europæisk gruppespil og har derfor også stor erfaring som hold, mens mange spillere også har individuel erfaring. Det giver os en god rytme og struktur på spilkonceptet, siger Peter Bredsdorff-Larsen, der samtidig kan glæde sig over en skadesfri trup.

- Takket være godt arbejde fra sundhedsstaben får vi både trænet og restitueret godt, og det er også en del af vores succes. Vi holder hele tiden alle mand friske. Vi tager til Besiktas med 14 spillere, der alle kan spille kampen lørdag, siger han.

Champions League-kampen mellem Besiktas og Bjerringbro-Silkeborg kan ses direkte på DR1 lørdag fra klokken 14.50.

FacebookTwitter