Champions League-debutant: Det var en fed oplevelse

Cornelius Kragh fik i dag sin debut i Champions League, da Skjern slog Dinamo Bucuresti suverænt.

Det er ikke hver dag, at man får den interessante oplevelse at få en Champions League-debut. Det oplevede talentet Cornelius Kragh i dag i Skjerns suveræne sejr på 39-28 over Dinamo Bucuresti.

- Det var en fed oplevelse. Det er lidt specielt, når man altid har set på det. Men det var rigtig sjovt, og det glemmer jeg ikke lige foreløbig, siger Cornelius Kragh efter kampen.

Godt nok kom Kragh først i spil for alvor, da kampen var afgjort, men han var alligevel glad for, at han fik chancen i en så betydningsfuld kamp.

- Man vil altid gerne præstere og i Champions League er der jo mange, som ser med. Så der er altid nerver på, og hvis der ikke er det, så er der noget galt.

- Jeg synes, at jeg fik vist nogle kvaliteter med nogle gennembrud, nogle skud og noget indspil. Sådan en kamp her giver erfaring. Vi møder et rumænsk hold, som spiller en spillestil, vi ikke møder derhjemme, siger Cornelius Kragh.

Det var den første kamp i denne sæson i Champions League for Skjern, og det unge talent er da også klar på flere af de oplevelser.

- Jeg har fået smag for mere Champions League. Det ser jeg frem til, forklarer Cornelius Kragh

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve