Dansk håndboldstjerne klar til fest efter ny CL-triumf: 'Den skal have fuld gas hele ugen'

Anne Mette Hansen vandt i dag Champions League sammen med Györ igen efter en gyser for andet år i træk.

Den danske håndboldstjerne Anne Mette Hansen har nu spillet to sæsoner for den ungarske klub Györ, og i dag kunne hun skrive sin anden Champions League-titel på sit cv.

Den kom i hus efter en tæt kamp mod Rostov-Don, hvor danskeren dog kun scorede en enkelt gang. Kampen sluttede 25-24 til Györ efter nogle meget spændende og intense slutminutter.

- Man bliver aldrig træt af at vinde Champions League. Det er derfor, at man træner og opgiver så meget. Det er virkelig fedt, det her. Det har været det hele værd nu. Jeg er så stolt af mit hold, lyder det fra den lykkelige Anne Mette Hansen.

Györ har været intet mindre end suveræne i denne sæson, hvor det udover Champions League-titlen for tredje år i træk også er blevet til et mesterskab og en pokaltitel, og det skal nu fejres.

- Den skal have fuld gas hele ugen. Vi har godt nok en kamp på fredag, men det fuldstændig ligegyldigt. Vi har vundet alle titler igen i år. Det har været et sindssygt år, fordi vi har ikke tabt en kamp indtil videre. Jeg er så stolt af holdet, forklarer Anne Mette Hansen.

Champions League-finalen blev spillet i Budapest, så det var en mindre hjemmebane, at Györ spillede på, og det kunne i høj grad mærkes i løbet af kampen. Tilskuerne imponerede virkelig Anne Mette Hansen.

- Det siger lidt sig selv, når man ser kulissen. Det er fuldstændig fantastisk. Man føler, at man spiller på hjemmebane. Det blev lidt spændende til sidst, og det satte gang i publikum. Det er virkelig fedt at vinde sådan nogle kampe, forklarer hun.

Med Champions League-titlen er Györ det første hold til at vinde tre år i træk, siden det gamle østrigske storhold Hypo Niederösterriech vandt fire gange i streg i halvfemserne.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk