Dansk håndboldtræner fik sin revanche – nu venter den største kamp af dem alle

Kim Rasmussen og Bucuresti overraskede mod Vardar i Champions League-semifinalen. I dag venter Győri i kampen om guldet, men danskeren er ikke helt tilfreds trods den imponerende præstation.

Kim Rasmussen og Bucuresti spiller i dag Champions League-finale. (Foto: henning Bagger © Scanpix)

- Det lyder skørt, men spillet i dag var ikke nok for mig, sagde Kim Rasmussen lørdag i et interview med ehffinal4.com.

Han havde lige sendt de makedonske storfavoritter Vardar ud af klubhåndbolddens fornemmeste turnering med en opsigtsvækkende sejr på 27-21.

Og så endda mod holdet, der for godt et år siden stak ham en fyreseddel blot 16 dage efter ansættelsen som konsulent for klubbens trænerstab.

Dansk højreback i nøglerolle

Men det er altså ikke nok til at tilfredsstille træner Kim Rasmussen, der i aften skal guide Bucuresti til guldmedaljer i Champions League-finalen mod Győri fra Ungarn.

- Jeg tror vi kan spille endnu bedre, og det viser bare, hvor stor en perfektionist jeg er. Vi tabte 19 bolde i angrebet, så der er områder i spillet, vi stadig kan forbedre, siger Kim Rasmussen.

Den danske succestræner råder blandt andre over danske Line Jørgensen og Maria Fisker.

Førstnævnet har været ude med en knæskade, men forventes at indtage en afgørende rolle for rumænerne oven på en solid præstation i semifinalen.

Du kan følge Champions League-finalen klokken 17.40 på DR3.

Og se bronzekampen mellem Vardar og Boducnost klokken 15.10 på DR1, som i øvrigt dømmes af danske Karina Christiansen og Line Hesseldal Hansen.

Facebook
Twitter