Dansk håndboldtræner hyldet af 100.000 fans

I byen Rostov-Don i Rusland er folk særligt begejstrede for kvindehåndbold. Skulle du være i tvivl, så spørg bare Jan Leslie.

Den danske træner Jan Leslie skiftede inden sidste sæson til Rostov-Don i Rusland, hvor han siden med stor succes har stået i spidsen for byens stærke håndboldkvinder.

Leslies første sæson endte med et mesterskab og en plads i finalen i EHF Cuppen, hvor Team Tvis Holstebro dog endte med at løbe med pokalen.

I forbindelse med at bystyret valgte at fejre Rostov-Dons 266 års fødselsdag med pomp og pragt i weekenden, blev Leslie derfor hyldet af op mod 100.000 mennesker på en af byens store pladser.

Vild oplevelse

- Det var helt vildt. Jeg har aldrig set eller oplevet noget lignende. Politiet sagde, at der var 100.000 mennesker, fortæller Jan Leslie til DR Sporten.

Leslie havde undervejs lige tid til at finde mobiltelefonen frem og lave en lille video, som du kan se i playeren over artiklen.

Jan Leslie og Rostov-Don har indledt den indeværende sæson i overbevisende stil. De to første ligakampe er blevet vundet med 42-15 og 42-12 og den russiske Super Cup kom også i hus efter en sejr over HC Lada Togliatti.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk