Ekstremt skuffet Mikkel Hansen: ’Havde sat næsen op efter mere’

Mikkel Hansen og PSG nåede ikke længere end semifinalen i årets Champions League, og det er ikke tilfredsstillende.

Mikkel Hansen er utrolig skuffet oven på nederlaget i Champions League-semifinalen.

Kravet var et vinde turneringen. Intet mindre. Det var i hvert fald, hvad både Henrik Møllgaard og Mikkel Hansen sagde op til Final Four i Champions League.

Derfor var dagens 32-28-nederlag mod landsmændene fra Nantes en kæmpe skuffelse for det franske storhold Paris Saint-Germain.

- Jeg er ekstremt skuffet. Først og fremmest over at vi ikke kunne spille en bedre kamp. Jeg synes, at vi gennem hele kampen lavede for mange fejl. Det bliver straffet, når man laver fejl, forklarer Mikkel Hansen kort efter nederlaget.

Danskerholdet var bagefter gennem hele kampen mod et effektivt Nantes-hold, men hen mod afslutningen kom PSG meget tæt på, og Mikkel Hansen misbrugte faktisk nogle afgørende chancer med et frit skud og efterfølgende et straffekast.

- Personligt brænder jeg selv to store til sidst, hvilket selvfølgelig har en stor indvirkning på kampen. Det er jeg ærgerlig over, men det kan jeg ikke gøre noget ved nu, siger Mikkel Hansen.

- Sådan er det jo at skyde de skud. Nogle gange så scorer man, og andre gange brænder man. Det er der ikke noget at gøre ved nu, men jeg er selvfølgelig ked af det på mit holds vegne, forklarer danskeren.

Det var det første nederlag i 17 kampe for PSG, hvilket selvfølgelig var et skidt tidspunkt at tabe på, men Mikkel Hansen havde en fornemmelse af, at det kunne gå galt.

- Vi har leveret på et godt niveau, men vi har ikke været helt oppe at ringe den seneste tid, og vil man vinde Champions League, så skal man være oppe på det øverste niveau på hver eneste boldbesiddelse, siger den danske højreback.

- Jeg havde sæt næsen op for mere, men jeg har også en forståelse for, at alle hold, som er med her, leverer på et rigtig højt niveau. Nantes er utrolig undervurderet efter min mening, forklarer Mikkel Hansen.

Nu skal Mikkel Hansen, Henrik Møllgaard og PSG spille bronzekamp i morgen. Den kamp kan du se på DR1 fra klokken 14.55.

Facebook
Twitter