FCM-træner før afgørende CL-kamp: Vi har favoritværdigheden

Helle Thomsen påtager sig gerne favoritværdigheden før CL-kampen mod Sävehof. "En kamp vi skal vinde", siger hun.

De midtjyske håndboldkvinder knuste Ringkøbing i ligaen som opvarmning til den afgørende CL-kamp i Sverige. (Foto: Jan Christensen / Scanpix © Scanpix)

FCM’s håndboldkvinder spiller for at holde liv i drømmen om en Champions League-kvartfinale. Skal det ske, så er det kun sejr der tæller i aftenens kamp mod svenske Sävehof.

Det svenske hold har endnu ikke formået at få point på kontoen, og derfor gider FCM-træner Helle Thomsen heller ikke tage forbehold i spillet om favoritværdigheden.

- Uanset om de har alle deres profiler med, så synes jeg, at det er et hold, som vi skal slå. Sådan er det, hvis man vil videre til en Champions League-kvartfinale. Så favoritværdigheden ligger klart på os, siger Helle Thomsen.

(© dr)

Sävehof stiller formentlig op uden målvogter Johanna Bundsen og nordmanden Stine Lund, der begge er meldt tvivlsomme, og FCM må undvære Louise Burgaard.

Kommer med selvtillid på tanken

Sidste møde mellem de to klubber i gruppespillet sluttede med en sejr på 25-21 til Helle Thomsens mandskab i Ikast. Og FCM rejser til Sverige med en storsejr over Ringkøbing på 31-15 i ligaen i frisk erindring.

- Det var lidt en forløsning oven på en periode, hvor vi ikke har spillet så godt. Nu ramte vi endelig en kamp, hvor alle leverede varen i 60 minutter, så det betyder selvfølgelig, at vi tager til Sverige med ekstra selvtillid, slutter hun.

FCM mangler også at møde CSM Bucuresti på hjemmebane og Buducnost på udebane i gruppespillet.

Kampen mellem FCM og Sävehof begynder klokken 19.00, og du kan se den på DR3 eller følge den live i tekst her på dr.dk.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve