FCM-træner: Vi fortjener slet ikke at være med

Helle Thomsen er dybt skuffet efter FCM's store nederlag i Sverige, der så godt som sender dem ud af Champions League.

Helle Thomsen kunne ikke råbe sine spillere op i Sverige. (© dr)

FCM’s spillere satte ikke mange fødder eller hænder rigtigt i den vigtige udekamp mod svenske Sävehof, der sluttede med et forsmædeligt nederlag på 32-24 i Champions League-gruppespillet.

En indsats, der får træner Helle Thomsen til at græmme sig.

- Det er dybt pinligt og under al kritik at levere sådan en præstation. Vi er dybt skuffede over det, vi har præsteret, og der bliver kigget ned i jorden inde i omklædningsrummet.

- Vi kommer op på 10-8 og får et straffekast, som vi brænder. Og det er i den slags situationer, at man skal tage dem. Og der må jeg bare sige, at vi manglede nogen, der tog ansvar i dag, siger hun.

Fortjener ikke CL-deltagelse

Dermed er de midtjyske drømme om en plads i Champions League-kvartfinalen tæt på at være bristet for det danske mesterhold, der skal vinde sine to sidste kampe, mens enten CSM Bucuresti eller Vardar skal kludre godt og grundigt i det i deres tre resterende gruppekampe.

- Vi må bare erkende, at som vi spiller i dag – og har spillet den seneste måneds tid - så fortjener vi slet ikke at være med i Champions League eller blandt de fire hold, der går videre.

Stillingen i FCM's gruppe. (© dr)

FCM mangler endnu at møde møde Bucuresti hjemme og Buducnost på udebane.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve