Fortrøstningsfuld landsholdsspiller måtte hjælpes fra banen: 'Kunne da godt være værre'

Flensburg-Handewitts Simon Hald fik et vrid i knæet i søndagens kamp mod Aalborg Håndbold.

Der var dybe panderynker og tomme øjne hos håndboldlandsholdets træner, Nikolaj Jacobsen, da stregspilleren Simon Hald søndag eftermiddag sank sammen på banen i Gigantium.

Efter knap 25 minutter af kampen mellem Aalborg Håndbold og Flensburg-Handewitt faldt den danske landsholdsspiller til jorden efter en episode, der ikke umiddelbart så farlig ud. Men knæet fik et vrid, det var der ikke tvivl om.

Hald måtte hjælpes fra banen, mens holdkammeraterne fra Flensburg-Handewitt måtte kæmpe videre for at hente Aalborgs føring. Ikke lige det gensyn med Gigantium, som stregspilleren forlod til fordel for Flensburg-Handewitt sidste sommer.

Sidste mission mislykkedes, Aalborg vandt 31-28, men efter kampen var Simon Hald, med is på knæet, alligevel optimistisk i forhold til knæet.

- Jeg lander på et helt strakt ben, og så får jeg et bette vrid. Det gjorde pænt ondt, lød det med et smil fra Simon Hald.

- Jeg kan godt gå på det, så det er positivt. Det føles lidt ustabilt, så der skal lige tjekkes op på det i morgen. På den måde kunne det da godt være værre. Forhåbentlig er det kun et mindre overstræk, så det ikke er så alvorligt.

Landstræner Nikolaj Jakobsen har dog allerede taget konsekvensen af Simon Halds knæ.

Søndag aften blev Alexander Lynggaard fra Saint-Raphaël Var indkaldt til landsholdet, der mødes mandag morgen for at forberede sig til Golden League.

Golden League spilles tordag den 24. oktober i Ceres Arena samt lørdag den 26. oktober i Gigantium.