Lars Krogh: Nøddesbo og Andersson vil hjælpe BSV videre i Champions League

BSV har fortsat en chance for at gå videre i Champions League. Det kræver dog i første omgang en Barcelona-sejr over polske Wisla Plock.

(Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Bjerringbro-Silkeborg skal have en hjælpende hånd eller to fra FC Barcelona.

Det danske mandskab har fortsat en chance for at gå videre i Champions League, men noget af BSV’s skæbne ligger i første omgang hos Barcelona.

Det spanske mandskab skal nemlig slå polske Wisla Plock lørdag, hvis BSV søndag stadig skal have mulighed for at spille sig i ottendedelsfinalerne, når de møder Kadetten Schaffhaussen.

- Jeg vurderer, at den hedder 90-10 i Barcelonas favør. Der er så stor kvalitet på deres hold, og så har de også noget selv at spille for.

- Så jeg er ret sikker på, at de nok skal få en sejr, der vil betyde, at BSV skal spille en meget, meget spændende kamp på søndag mod Kadetten Schafhausen, siger DR’s håndboldekspert Lars Krogh Jeppesen.

Hjælp fra danskere

Ikke mindst Barcelonas to danskere, Jesper Nøddesbo og Lasse Andersson, har Lars Krogh Jeppesen stor tiltro til, vil hjælpe BSV.

- Man skal huske på, at de har to danske spillere i Barcelona, som ved, hvad det vil betyde for BSV og dansk håndbold at gå videre i Champions League. Så jeg tror, de hellere vil hjælpe et dansk hold videre frem for et polsk.

Barcelona kan med en sejr over Wisla Plock sikre sig førstepladsen i Champions Leagues gruppe A, og det vil betyde, at holdet kan sidde over i ottendedelsfinalen.

- Det betyder en hel del, for så kan de spare kræfter, så det vil Barcelona gøre alt, hvad de kan, for at opnå.

Kampen mellem Barcelona og Wisla Plock spilles i dag kl. 20 og kan ses på Viasat Sport 1, mens BSV mod Kadetten Schaffhausen, hvor en dansk sejr altså vil sende BSV i ottendedelsfinalerne, spilles søndag og kan ses fra kl. 16.35 på DR1.

Facebook
Twitter