Mikkel Hansen så rødt i PSG-exit fra CL

Mikkel Hansen og co. slog Kielce med ni mål, men er ude af Champions League.

Paris Saint-Germains håndboldherrer måtte søndag gå slukørede fra banen trods en storsejr i Champions League.

PSG besejrede således Vive Kielce 35-26, men sejren på ni mål var ikke nok til at spille sig videre til Final 4 i den prestigefulde turnering.

Pariserne havde således tabt det første kvartfinaleopgør på udebane med 24-34 og skulle dermed hente ti mål ind på polakkerne.

Resultatet betyder, at Vive Kielce følger med FC Barcelona og ungarske Veszprem til semifinalestævnet, mens den sidste deltager bliver enten Pick Szeged fra Ungarn eller RK Vardar fra Makedonien.

Henrik Toft Hansen forsøger sig fra stregen i returopgøret mod Vive Kielce. (Foto: Yoan Valat © Scanpix)

PSG var naturligt tvunget ud i en offensiv i kampen, og efter 19 minutter var holdet da også foran 10-5.

Det var blandt andet takket være to scoringer af Mikkel Hansen, som i alt scorede fire gange i kampen. Det samme gjorde Henrik Toft.

Facit efter første halvleg var, at PSG havde hentet syv mål ind i det samlede regnskab, og pausestillingen lød på 18-11 til det franske storhold.

Med et kvarter igen af opgøret lød føringen til hjemmeholdet på 27-19, og Luc Abalo scorede målet til 29-19, som udlignede polakkernes forspring med 13 minutter igen.

Det lykkedes dog ikke PSG at sikre sig en stor nok sejr til det samlede regnskab, og endnu engang må klubben sande, at ambitionen om at sidde på Europas håndboldtrone forblev en drøm.

Den storsatsende franske klub har et stort hovedmål, som er at vinde Champions League, men det er stadig aldrig sket.

I 2017 tabte PSG finalen, og i 2016 og 2018 måtte klubben tage til takke med tredjepladsen.

/ritzau/

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter