Norsk stjerne kritiserer sig selv efter vigtig sejr: 'Ikke godkendt fra min side'

Nora Mørk var glad for Team Esbjergs sejr over Metz, men mente bestemt ikke, at hun selv havde en god dag på kontoret.

Når man har vundet Champions League seks gange, ved man, hvad der skal til.

Derfor var Team Esbjergs store stjerne, norske Nora Mørk, også hård og ærlig i analysen af sin egen indsats, da vestjyderne lørdag hentede en vigtig 29-27 sejr over Metz i Champions League-gruppespillet.

For de to point lunede da, bevares, men spillet var under par, siger Mørk i interviewet til DR Sporten efter kampen i Esbjerg.

- For det første var det mega hårdt. Tingene sad ikke i skabet i dag (lørdag, red.) overhovedet, og så fik vi et hul på to mål de sidste syv minutter, så vi kunne puste lidt ud, siger nordmanden.

  • Louise Burgaard blev topscorer for Metz med seks mål. (Foto: © Frank Cilius, Ritzau Scanpix)
  • Esbjerg-keeper Anna Kristensen reddede både straffekast og frie kontrachancer fra de franske spillere. (Foto: © Frank Cilius, Ritzau Scanpix)
1 / 2

Mørk var selv afsender på en række vigtige scoringer, men seks mål på 12 afslutninger og en rodet dag i det offensive departement skæmmede helhedsindtrykket.

- Vi vinder på en dårlig dag, og jeg var fuldstændig væk i perioder. Det er ikke godkendt fra min side, men jeg er glad for, at vi tager de to point, selvom vi spiller middelmådigt. For det havde været hårdt at tabe i dag på hjemmebane, siger Nora Mørk.

Men en sejr er trods alt en sejr, også selvom der var plads til forbedringer.

- Det er vigtigt at forsøge at vinde de kampe, man kan, især på hjemmebane. Det var ikke pænt, der er meget, som skal rettes til, og vi har måske ikke helt fundet topniveauet endnu, men vi forsøger at arbejde hårdt hver eneste dag.

- Metz er et superfint hold kun med landsholdsspillere, så jeg er glad for to point på en middelmådig dag, siger Nora Mørk.

Sejren bringer Team Esbjerg op på fire point efter tre kampe i Champions League-gruppespillet. Metz med danskerne Anne Mette Hansen, Kristina Jørgensen og Louise Burgaard har to point.