Odense Håndbold før nøglekamp: Kravet er en sejr

Odenses træner, Jan Pytlick, mener, at det kræver en sejr, hvis fynboerne vil videre i Champions League.

Jan Pytlick og resten af Odense-holdet spiller søndag deres fjerde kamp i årets Champions League. (Foto: Trond Reidar Tiegen © Scanpix)

Skal Odense Håndbold videre til hovedrunden i årets Champions League, så kræver det en sejr i søndagens kamp mod norske Larvik.

Så klar er meldingen fra Odense-træner Jan Pytlick.

- Det er meget vigtigt, at vi vinder. I Champions League bliver du nødt til at vinde dine hjemmekampe, hvis du vil med videre fra gruppespillet. Derfor kræver det en sejr over Larvik, siger Pytlick.

Og det er en holdning som Odenses fløjspiller Freja Corth bakker op omkring.

- Vi bliver nødt til at vinde kampen. Men det er ikke det samme som at sige, at det ikke kan gå galt, siger hun.

Larvik har mindst styrke

For to uger siden mødtes de to hold i Norge.

Her vandt Odense Håndbold med de komfortable cifre 33-25 over nordmændene, som Odense-træneren betragter som værende den mindst stærke af de fire hold i gruppen.

- Kigger vi på holdene i vores gruppe, så er Larvik det hold med mindst styrke og erfaring, lyder vurderingen fra Jan Pytlick.

Men selvom Larvik på papiret bør være den mest overkommelige modstander i Champions League-gruppen, så er det langt fra givet, at det ender med en odenseansk sejr søndag eftermiddag.

Det fortæller Freja Corth

- De har samme, nordiske spillestil som os. Derfor er det den modstander i gruppen, som passer bedst til os. Men det er ikke nødvendigvis sikkert, at det bliver en fordel, siger hun med henvisning til de to øvrige hold i gruppen, der er franske Metz og Budućnost fra Montenegro.

Alligevel tror hun på, at Odense Håndbold står en smule stærkere end søndagens norske modstander.

- Heldigvis er det os, der har tanket selvtillid efter det seneste møde med dem.

Inden kampen står Larvik noteret for to point på sidstepladsen, mens Odense Håndbold har tre point og indtager andenpladsen i gruppen.

Du kan se kampen mellem Odense Håndbold og Larvik direkte på DR1 fra klokken 13.10.

Facebook
Twitter