Odense Håndbolds CL-eventyr skal på vingerne fredag aften

Fredag aften spiller Odense Håndbold mod norske Larvik i en kamp, der kan sende danskerne op på de sjove placeringer.

Jan Pytlick, cheftræner for Odense Håndbold, må undvære en stor profil i Stine Jørgensen til fredagens vigtige CL-kamp mod Larvik. (Foto: Claus Fisker © Scanpix)

Når Odense Håndbold fredag aften træder ind i Boligmappa Arena i Larvik, så er der mere end to point på spil.

Det drejer sig i høj grad også om klubbens muligheder for at gøre sig gældende i denne sæsons Champions League.

Med en sejr kan de danske vicemestre rykke forbi Larvik i gruppe A, men bliver det til et nederlag, så begynder fynboerne så småt at have udspillet deres rolle i dette års Champions League. Og så endda før det for alvor bliver sjovt.

Søndag fik Odense Håndbold ellers klubbens første point i Champions League nogensinde, men torsdag kom nyheden om landsholdsanfører Stine Jørgensens knæskade ud, og derfor bliver den vigtige kamp mod Larvik spillet uden holdets helt store profil.

Odense Håndbolds træner, Jan Pytlick, er dog fortrøstningsfuld, selv om han kommer til at mangle Stine Jørgensens skudstyrke og erfaring.

- Det er altid slemt, når nogle af de rutinerede falder ud, og med Stine mister vi meget erfaring fra Champions League. Samtidig har vi også bygget meget af vores spil op omkring hende, men så er der nogle andre, der må tage over, og der synes jeg, at vi har så godt et hold, at andre kan træde i karakter.

- Jeg har en god mavefornemmelse. Alle har trænet godt, og nu kommer vi under et voldsomt pres i Larvik, og så må vi se, hvordan vi løser det. Jeg synes, at den er 50/50 mellem os og Larvik efter deres sejr over Buducnost, siger Jan Pytlick.

Kampen kan følges på DR2 fra klokken 18.45.

Facebook
Twitter