PSG-stjerner før CL-brag mod Skjern: ’Årh, det bliver sjovt!'

PSG’s Mikkel Hansen og Henrik Toft ser frem til mødet danske Skjern i Champions League.

Det er den store svendeprøve i dette års Champions League, der søndag venter for håndboldklubben Skjern. Efter to sejre, et nederlag og en uafgjort skal det danske hold nu møde det stjernespækkede mandskab PSG fra Paris.

Blandt de franske stjerner er et par velkendte hoveder fra det danske landshold, og de ser frem til mødet med Skjern i Boxen i Herning, hvor opgøret er lagt for at gøre plads til flere fans.

- Årh, det bliver sjovt! Der render nogle tidligere kollegaer rundt, og jeg har også spillet mod Skjern rigtig mange gange. Det var bare fantastisk, da jeg fandt ud af, at vi skulle møde Skjern, siger Henrik Toft Hansen til DR.

- Skjern er en fed modstander at møde. Især i Champions League har de bygget et ry op. De er ikke bare sådan til at lege med. De har spillet en fantastisk sæson sidste år, og de slog jo Veszprem ud, siger han.

Svær gruppe for Skjern

Også Danmarks største håndboldstjerne, Mikkel Hansen, ser frem til mødet. Han har stor respekt for det arbejde, Skjern har lavet, og vurderet på sidste sæson ser han et dygtigt mandskab.

- Jeg tror, at alle i verden så, hvordan Skjern leverede sidste år, og hvor tæt de var på at slå Nantes ud. Havde de spillet på et lidt højere niveau på udebane, havde der været muligheder, siger Mikkel Hansen.

- I år er de kommet en af de bedste grupper i Champions League, hvor der er tryk på hver evig eneste gang. Derfor kommer der nok også mere slitage i forhold til deres spillertrup.

Skjern og PSG tørner sammen i Boxen søndag klokken 16.50. Du kan se opgøret direkte på DR1, hvor vi åbner for en søndag med klassehåndbold allerede klokken 14.50.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter