Rutineret målræv strålede, da GOG hentede vigtig sejr i polsk inferno

GOG hentede en flot sejr på udebane mod Wisla Plock i deres andet opgør i håndboldens Champions League.

Det var med en højlydt kulisse mod sig, at GOG-spillerne onsdag aften sled sig til en sejr på udebane i Polen i deres andet Champions League-opgør i denne sæson.

Danskerne var i flere omgange bagude til de polske værter, men med en Morten Olsen i hopla, der nåede at knalde kuglen i kassen hele ti gange i løbet af opgøret, lykkedes det til sidst for GOG at hente en sejr på 30-26 og tage de to point med hjem til Gudme.

Det holdt ellers hårdt for de gulklædte fynboer fra opgørets begyndelse. Danskerne virkede tynget af det polske inferno, da Wisla Plock efter godt ti minutter bragte sig foran med tre, 8-5.

Morten Olsen var flyvende for GOG på udebanen i Polen. (© Bo Amstrup / Ritzau Scanpix)

Herfra blev de defensive tandhjul strammet gevaldigt op i begge ender, for scoringerne strømmede ikke længere ind i netmaskerne bag de to målmænd, der diskede op med flere flotte redninger.

Efter godt 20 minutters spil lykkedes det dog GOG at få smurt maskineriet, da Aaron Mensing bragte fynboerne foran for første gang i opgøret med 11-10.

Føringen holdt dog ikke længe, og da pausefløjtet lød manglede der udelukkende et polsk straffekast, der kunne give Wisla Plock overhånden igen. Men svenske Tobias Thulin stod på fornem vis i vejen, og med 13-13 på måltavlen var det helt lige før de sidste 30 minutter.

I videoen herunder kan du se Thulins redning på straffekast kort før pausen.

Efter pausen fortsatte målmændene storspillet. Igen blev der leveret flere flotte redninger, særligt fra GOG's Tobias Thulin, der fire minutter inde i anden halvleg igen snuppede et straffekast.

Flot gjorde den tidligere landsholdsspiller Morten Olsen det også, da han kanonerede mod det polske mål. Da fynboerne bragte sig foran med 22-21 var det endnu engang den rutinerede playmaker, der stod bag.

De sidste ti minutter fortsatte den tidligere landsholdsspiller med at gøre forskellen, og da hans tiende scoring røg i mål, tog den samtidig det polske håb.

Da slutfløjtet lød kunne danskerne derfor strække armene i vejret over en hårdt tilkæmpet sejr på 30-26, der sender GOG på maksimum point med fire af slagsen efter Champions League-gruppespillets to første opgør.

I videoen øverst i artiklen kan du se alle Morten Olsens ti mål fra opgøret.