Sandra Toft udtaget til Champions League-Allstar-hold

Stor hæder til den danske Larvik-målvogter inden weekendens Final4-stævne.

Sandra Toft fra Larvik er ifølge brugerne af hjemmesiden ehf.com den bedste målvogter i Champions League. (Foto: DR © DR Sporten)

Sandra Toft skiftede inden sæsonen fra Team Tvis Holstebro til den norske håndboldstormagt Larvik.

Og den danske sidste skanse har gjort det så godt, at mere end 22.000 brugere på det europæiske håndboldforbunds hjemmeside har givet hende flest stemmer blandt målvogterne, da sæsonens hold i Champions League skulle sættes.

Hele 35,8 procent af brugerne har placeret deres stemme på Sandra Toft.

- Det er stort. Det er noget af et skulderklap, da det er min første sæson i Champions League. Jeg er overrasket og stolt, lyder fra Larvik-målvogteren.

Larvik spiller i weekenden Champions League-Final4 i Budapest, hvor det russiske mandskab Dinamo-Sinara venter i semifinalen.

- Det er lidt af et selvtillidsboost at få lige nu op til weekendens kampe. Fokus ligger kun på at vinde semifinalen på lørdag.

Genrejst i Norge

Skader og formdyk havde plaget Sandra Toft i tiden op til skiftet til Larvik, og hun var derfor et stykke fra sit topniveau, da hun tog turen nordpå.

- Det har været lidt et eventyr i Larvik. Da jeg flyttede derop, var jeg ikke særligt god. Jeg var nok ved at blive afskrevet som en målmand på højt niveau.

- Larvik fik mig tilbage på mit tidligere niveau, og jeg håber, at eventyret slutter med en Champions League-guldmedalje på søndag.

DR1 viser Champions League-finalen på søndag. Der er kampstart kl. 17.00, men forinden kan du se om det lykkes for FC Midtjyllands håndboldkvinder at hjemtage Cupwinners Cup-trofæet. Se med fra kl. 14.55.

FacebookTwitter