Skjern-anfører skal scannes efter uheld mod Nantes

Bjarte Myrhol kom søndag til skade med sit knæ i udekampen mod Nantes.

Det så ikke godt ud, da Bjarte Myrhol søndag måtte hjælpes fra banen ude mod Nantes.

Den rutinerede stregspiller fik efter 34 minutter et vrid i knæet efter et sammenstød, og det betød altså et tidligt exit.

Skjern endte med at tabe udekampen i Champions League med 27-35, og som om det ikke var nok, så må man nu afvente en scanning af Bjarte Myrhols knæ.

De umiddelbare tests udført af Skjerns lægestab har ikke kastet nok klarhed over omfanget af skaden, men 36-årige Myrhol er fortrøstningsfuld dagen derpå.

- Jeg frygter ikke en korsbåndsskade som det føles lige nu, men der skal tages billeder i morgen. Det kunne godt være en forstrækning af ledbåndene. Det føles ikke ret godt i dag, det gør ondt, men jeg er som sagt ikke så bange for, at der er sket noget alvorligt. Vurderet ud fra vores tests, så er knæet forholdsvist stabilt, men man bliver bange, når man mister kontrollen over sit knæ på den måde, siger Bjarte Myrhol.

Allerede onsdag spiller Skjern Håndbold mod Århus Håndbold i ligaen, mens HC PPD Zagreb søndag gæster det vestjyske i Champions League. Den kamp kan ses på DR1.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter