Skjern-stjerner skadet: Misser Champions League

Både Thomas Mogensen og Kasper Søndergaard sidder uden for i søndagens kamp mod Celje.

Kasper Søndergaard (tv) og Thomas Mogensen (th) er begge ukampdygtige, når Skjern søndag åbner Champions League mod Celje. (Foto: Grafik: DR Sporten © Scanpix)

Det er et decimeret Skjern-mandskab, der søndag tager hul på Champions League-sæsonen. Stjernespillerne Thomas Mogensen og Kasper Søndergaard er begge ude med skader og misser derfor udekampen mod Celje.

- Jeg landede på min skulder i kampen mod Mors-Thy og har siden haft en blodsamling i højre skulder ved kravebenet. Når jeg løfter armen gør det ondt. Det går i den rigtige retning, men jeg har stadig brug for et par dage, siger Thomas Mogensen til DR.

- Jeg vil prøve at gøre, hvad jeg kan og være til stede, selvom det selvfølgelig er virkelig ærgerligt, at jeg ikke kan spille.

Ude i ubestemt tid

Thomas Mogensen håber at kunne spille igen allerede i næste uge, men længere udsigter har Kasper Søndergaard for spilletid. En gammel skade er brudt op for højrebacken.

- Jeg fik en fibersprængning i baglåret for efterhånden noget tid siden. Jeg prøvede at spille igen, men mod Mors-Thy gik det galt igen. Så jeg er ude på ubestemt tid, siger Kasper Søndergaard.

- Jeg havde håbet at være med i den første Champions League-kamp, det havde jeg også troet. Det gør ondt, og det er trist, men jeg kan ikke gøre noget ved det, siger han.

Skjern møder Celje søndag, og du kan følge Champions League-braget direkte på DR1 fra klokken 16.50. Vi sender dog allerede fra klokken 14.40, hvor Bjerringbro-Silkeborg tager imod Medvedi.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter