Skjern træner forbliver positiv efter tæsk og skade i Champions League

Håndboldherrerne fra Skjern kom ned på jorden i tredje runde af EHF Champions League, hvor franske Nantes tildelte en solid lussing.

Skjern træner måtte se sit hold taber med otte mål mod Nantes. Sidste år tabte hans hold med seks mål, da de to hold spillede i Frankrig. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix) (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Sidste år kvartfinalister fra Vestjylland løb ind i årets første nederlag i Champions League, da deres banemænd fra kvartfinalen sidste år, Nantes, slog danskerne med otte mål.

På trods af nederlaget er Skjern træner Ole Nørgaard optimistisk i forhold til holdets muligheder i turneringen.

- Hvis vi skal slå et tophold som Nantes, så skal vi spille drømmebold. Det lykkes ikke. Jeg synes, at vi har samme muligheder i turneringen som før runden.

For at gøre det endnu værre for danskerne hentede Celje en uventet hjemmebanesejr over SG Flensburg-Handewitt. Celje er et af de hold som Skjern regner med at skulle kæmpe om de direkte placeringer i gruppen.

- Jeg synes egentlig bare, at det viser, hvor svært det er at vinde på udebane i Champions League. Og det understreger også, hvor stor en bedrift det var, da vi slog Celje i anden runde, forklarer Ole Nørgaard

Dobbelt slag med skade til profil

Kampen startede ellers jævnbyrdigt, men Skjern mistede pusten i anden halvleg blandt andet, fordi en af holdets store profiler Bjarte Myrhol måtte udgå med en skade i den en ben.

Efter kampen kunne Skjern-træneren dog ikke vurdere præcis, hvor slem skaden er.

- Det er for tidligt. Benet skal lige blive helt koldt, og så må vi få en vurdering. Det er jo selvfølgelig sådan, at en skade aldrig kommer belejligt, siger Ole Nørgaard.

Skjern indtager en tredjeplads med fire point i gruppe B i efter tredje runde af Champions League.

Facebook
Twitter