Skjern-træner inden hård CL-opgave: 'Szeged kan gå i Final 4'

Et ungarsk verdensklassehold gæster søndag eftermiddag Skjern Bank Arena.

Ole Nørgaard og Skjern Håndbold står over for en svær opgave søndag. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Selv om navnet Pick Szeged nok ikke ringer så mange klokker hos danske håndboldfans, så er det ikke hvem som helst, der søndag eftermiddag gæster Skjern Bank Arena.

På det ungarske holdkort lyser en lang liste af landsholdsspillere med stor international erfaring op. Eksempelvis spanske Joan Cañellas, kroatiske Mirko Alilovic og slovakiske Dean Bombac.

Og netop sidstnævnte er blot en af de mange spillere, som for alvor kan få advarselslamperne i Skjern Bank Arena til at blinke, vurderer Skjern-træner, Ole Nørgaard.

- Han er nok en af de bedste playmakere, der nogensinde har spillet i Skjern Bank Arena. Han skal ikke have for gode betingelser, for så venter der os en meget vanskelig opgave.

- Pick Szeged er en meget ubehagelig modstander. De er ikke lige så kendte i Danmark som Paris, men jeg har dem personligt som deltager ved Final 4, så der venter os en stor opgave, siger Ole Nørgaard.

Inden kampen har Skjern på femtepladsen hentet fem point i seks kampe, mens Pick Szeged har hentet ti. Derfor skal Skjern meget gerne have mere end blot 60 minutters kamp med fra opgøret, og det er også årsagen til, at der bliver eksperimenteret lidt ekstra i angrebsspillet.

- De er os fysisk overlegne i forsvaret, så i seks mod seks bliver det vanskeligt for os. Derfor har vi brugt en del tid på at finpudse vores syv mod seks.

- Vi skal kæmpe for hvert et point i Champions League for at se, om vi kan komme videre, så det skal forfølges helt til dørs.

Kampen spilles søndag klokken 16.50, og den vises direkte på DR1.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter