Uheldigt eller rigtig skidt? Norsk målvogter skubber bolden i eget net

Norske Katrine Lunde havde en uheldig hovedrolle for Vipers Kristiansand, da Team Esbjerg slog det norske hold lørdag aften.

Selvmål er en velkendt ting inden for sportens verden.

Normalvis er de forbundet med en god portion uheld, hvor bolden enten afrettes eller på anden måde rammer en nådesløs forsvarsspiller, inden den går i mål.

Men i Champions League-opgøret mellem Team Esbjerg og de tredobbelte CL-vindere fra Vipers Kristiansand, tog målvogter Katrine Lunde disciplinen til nye højder.

Nordmanden skulle redde et skud fra sin landskvinde, Kristine Breistøl. Et skud, der så ret håndterbart ud. Ja, måske endda bolden var gået forbi stolpen af sig selv. Men nordmanden valgte at sætte hånden på, mens hun var på vej tilbage i målet.

Og det skulle hun ikke have gjort. For i stedet for en brændt Team Esbjerg-afslutning og en bold i norske hænder, endte kuglen i nettet og bragte esbjergenserne foran med 21-16.

Uheldigt? Måske. Men for at gøre tingene værre for Katrine Lunde, sluttede Team Esbjerg kampen med at sejre med blot en enkelt scoring. Så mon ikke norske Katrine Lunde kommer til at have denne "redning" i tankerne i løbet af nattens sene timer?

Du kan se den skøre scoring i videoen øverst i artiklen.