VIDEO Dansk superredning i sensationssejr kåret til rundens bedste i Champions League

Søren Rasmussen fra BSV stod en klassekamp, da danskerne i weekenden besejrede Kiel.

Søren Rasmussen stod en stærk kamp for BSV mod Kiel, og denne redning var i særklasse.

Med i alt 18 redninger - heraf to dobbeltredninger i den afgørende slutfase - spillede BSV's 40-årige målmand en nøglerolle i danskernes sensationelle sejr på 24-21 i Kiel.

Og nu har Søren Rasmussen fået yderligere hæder for den flotte præstation. Den ene af hans dobbeltredninger er således af EHF blevet kåret til den bedste redning i hele Champions Leagues runde 12. Du kan se redningen i videoen i toppen af artiklen.

Trods fire år i Bundesligaen for Flensburg-Handewitt var det Søren Rasmussens første sejr nogensinde i Kiel.

Sejren betyder, at BSV's drøm om avancement til 1/8-finalerne Champions League lever igen. Med to kampe tilbage er de to point efter Wisla Plock på sjettepladsen i gruppe A - en plads BSV skal overtage for at få videre adgang i turneringen.

I de sidste to kampe møder BSV Flensburg-Handewitt på udebane og Kadetten Schaffhausen på hjemmebane, mens Wisla Plock møder Barcelona hjemme og PSG ude. To point i de sidste kampe vil være nok for BSV, hvis Wisla Plock ikke får point i de sidste kampe.

Begge BSV's resterende Champions League-kampe kan ses på DR's kanaler. Flensburg-Handewitt-BSV vises på DR2 lørdag den 4/3 fra kl. 17.25, mens BSV-Kadetten Schaffhausen vises på DR1 lørdag den 12/3 fra kl. 16.35.

Facebook
Twitter