VIDEO FCM-plan fejlede totalt

FC Midtjylland får svært ved at spille sig videre i Champions League efter nederlag til Bucuresti.

- Prøv at lade være med at lave straffekast. Så hellere sats på at Englert tager den.

Sådan råbte FC Midtjylland-træner Helle Thomsen kort før tid, da holdet kun var bagud med ét mål på udebane mod Bucuresti.

Sekunder efter skete det, der helst ikke må ske: Straffekast. Scoring til Bucuresti, 24-22 og så var nederlaget uundgåeligt. FC Midtjylland spillede ellers en glimrende kamp og var ved pausen foran med to mål på den meget svære udebane.

Også selvom rumænernes målmand Mayssa Pessoa scorede et noget spektakulært mål fra sit eget felt.

Svært at nå kvartfinalen

Nederlaget betyder, at FC Midtjylland får svært ved at spille sig videre til kvartfinalen i Champions League. Inden fredagens kamp lå danskerne nemlig side om side med Bucuresti og kæmpede om fjerdepladsen i gruppen. Nu er rumænerne to point foran, og derfor er FCM så godt som tvunget til at slå Bucuresti på hjemmebane og Sävehof på udebane.

Og så skal de ellers håbe, at Bucuresti går i stå, fordi Buducnost, Györi og Vardar er favoritter til at snuppe de tre første pladser i puljen.

Bucuresti trænes i øvrigt af danske Kim Rasmussen og har både Maria Fisker og Line Jørgensen i truppen. Sidstnævnte kæmper dog fortsat med en skade, idet hun blev opereret kort efter VM i december.