VIDEO Mikkel Hansen udnytter byernes by: 'Det giver frihed'

PSG-stjernen Mikkel Hansen glæder sig over at bo i Paris.

Bare fordi man er en af verdens bedste håndboldspillere i en af verdens største klubber, betyder det ikke, at alting skal handle om håndbold.

Sådan forholder det sig i hvert fald for PSG-stjernen Mikkel Hansen. Han nyder at bo i Paris, hvor der er rig mulighed for at blive distraheret af andre ting, når den ikke står på håndbold.

- For mig betyder det meget, at jeg også har lidt at lave uden for håndbolden. At der ikke bare bliver snakket håndbold hele tiden. Ikke fordi, jeg ikke er interesseret i håndbold eller ikke elsker det, jeg laver, men det er også meget dejligt at kunne koble af og komme væk fra det hele. Og der bruger jeg helt sikkert byen til at få det hele lidt på afstand, siger han.

Mange muligheder giver frihed

Mikkel Hansen bruger blandt andet fritiden i Paris på at tage til udstillinger eller se på kunst eller arkitektur. Noget så simpelt som at gå ud og drikke en kop kaffe på en af byens mange fortovscaféer gavner også den danske stjerne og giver ham ro.

- Det, at du har en by med masser af muligheder, som giver dig en eller anden form for frihed – det synes jeg er fantastisk.

Se hele indslaget med Mikkel Hansen i videoen øverst i artiklen.

Mikkel Hansen og holdkammeraterne fra PSG møder søndag Skjern i Champions League. Kampen spilles klokken 16.50, og du kan følge den på DR1 eller i LIGA på P3.

Facebook
Twitter