VIDEO Skjern går jubel-amok i omklædningsrummet

Der blev råbt ekstra højt, da Skjern Håndbold kunne fejre avancementet til Champions League kvartfinalerne.

Sådan en præstation kræver også en reaktion.

Og det kom der, da Skjern-spillerne trak ind i omklædningsrummet efter at have jublet sammen på halgulvet i Veszprém.

Kampen blev spillet i Veszprém Arena, som ofte betegnes som den sværeste udebane i Europa, og det kogte da også med bannere, horn, skrig og skrål undervejs i opgøret, hvor Skjern lagde ud med at spille syv mod seks.

Selv om kampen blev tabt med 29-34, så går Skjern videre til kvartfinalerne i Champions League med en samlet sejr på 61-59.

Unik præstation for Skjern

Skjern Håndbolds samlede sejr over ungarske Veszprém er det længste, den vestjyske klub er nået i Champions League nogensinde.

Men det virkede ikke til at betyde noget for spillerne undervejs, at de var i gang med at skrive historie.

I en kamp, der bølgede frem og tilbage, fik Skjern flere gange stoppet det momentum, som Veszprém forsøgte at skabe. Hver gang, at det ungarske hold fik opbygget en føring, som kunne true Skjerns samlede forspring, så formåede Skjern at slå tilbage og lægge en dæmper på de 5000 tilskuere i Veszprém Arena.

Store redninger fra målmanden Tibor Ivanisevic var stærkt medvirkende til, at Skjern flere gange kunne få ro på, og selv om Veszprém pressede på mod slutminutterne, så var der i kampens afgørende fase ikke tvivl om, at Skjern nok skulle holde forspringet på det tilladte.

I kvartfinalen skal Skjern møde vinderen af franske HBC Nantes og hviderussiske HC Meshkov Brest.

HC Nantes vandt det første opgør med otte mål.

Facebook
Twitter