VIDEO Veszprém-stjerne til DR: Forstår ikke lønstraf

Veszpréms stjernespiller, Laszlo Nagy, har svært ved at se ideén i den lønstraf, som han og holdkammeraterne har fået af klubben.

Det var to gamle venner, der lørdag tog sig en snak om returkampen i Champions League mellem Skjern Håndbold og Veszprém.

DR's håndboldekspert, Lars Krogh Jeppsen, fik lokket den ungarske stjerne, Laszlo Nagy, med på tur, og det kom der flere interessante pointer ud af.

Blandt andet, da de to tidligere holdkammerater fra Barcelona fik sig en snak om efterspillet fra den første kvartfinale, som Skjern Håndbold vandt 32-25 på hjemmebane.

Den ungarske storklub skred nemlig til drastiske midler i chokket over at tabe så stort til et meget mindre, dansk hold. Veszprém meddelte på sin hjemmeside, at klubbens spillere og trænere ville blive trukket i løn i den resterende del af sæsonen.

En beslutning, der undrer Laszlo Nagy, som ikke selv spillede første kamp på grund af en brækket hånd, der også holder ham ude af returopgøret.

- Personligt er jeg ikke selv til sådan en form for motivation. Hvis vi ikke formår at vinde med mere end syv mål - altså hvis Skjern formår at komme videre - så er det okay, så ville jeg forstå bedre, at vi bliver trukket i vores løn, siger Laszlo Nagy.

- Men at man gør det her midt i mellem de to kampe, hvor der stadig er mulighed for at komme videre til næste runde. Holdet var meget nede efter nederlaget til Skjern i første kamp. Og så får vi denne besked at vide fra klubben - så kommer man endnu længere ned, siger Laszlo Nagy.

Skal være skarpere

Selv om Laszlo Nagy altså ikke selv var på banen i det første opgør, så har han naturligvis været med helt inde i maskinrummet hos Veszprém, og taktikken er klar.

- Skjern gjorde det rigtig godt i første kamp, hvor de spillede hårdt i forsvaret, udnyttede deres gode fløjspillere og Emil Nielsen stod helt fantastisk. Men vi har analyseret vores fejl og ved, hvad vi skal gøre bedre, siger Laszlo Nagy.

- For det første skal vi stå bedre sammen i defensiven. En af de vigtigste grunde til, at Vezprém har haft stor succes de seneste år, har været på grund af vores bundsolide defensiv. Og så skal vi være bedre i vores kontra-angreb. Det fungerede heller ikke i Skjern i første kamp, siger Nagy.

Forventer at gå videre

At hente syv mål er en stor opgave, selv for Veszprém, men Laszlo Nagy er ikke i tvivl om sit holds chancer for et videre avancement i Champions League.

Kommer I til at vinde denne kamp?

Ja, det gør vi. Det regner jeg med. Og jeg regner og håber på, at vi vinder med mere end syv mål.

Og hvis ikke I vinder? Ville det være en stor katastrofe for klubben?

Ja, helt sikkert. Især på grund af vores tidligere resultater, da vi er lykkedes med at komme videre til Finale 4-turneringen tidligere. Det ville være en stor nedtur for os, siger Laszlo Nagy.

Du kan se kampen på DR1 fra klokken 17.30.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk