Christian Dalmose er ny træner i ungarsk klub

Christian Dalmose skal træne dameholdet i Siófok i den ungarske liga fra næste sæson.

Christian Dalmose skal fremover være træner i den ungarske klub Siófok. (Foto: DR © DR Sporten)

For en måned siden blev han fyret som træner i Viborg HK, men i dag kunne Christian Dalmose så sætte navn på sin nye klub.

Det bliver dameholdet i ungarske Siófok, der får glæde af den danske træner. Det fortalte klubben på et pressemøde for kort tid siden.

- Lige nu er jeg beæret og utrolig glad. Jeg har besøgt klubben et par gange og fandt hurtigt ud af, at det er det rette for mig, siger Christian Dalmose til DR Sporten.

Det ungarske hold ligger lige nu nummer fem i den bedste ungarske række, og klubben har generelt gjort et godt indtryk på Dalmose.

- Præsidenten og de sportslige ansvarlige har givet mig et utrolig positivt indtryk. De har taget godt imod mig, og jeg kan mærke, at de rigtig gerne vil mig. Jeg har tidligere fået tilbud fra udlandet, hvor jeg har sagt nej, men denne gang føler jeg, at det er det rigtige for mig, siger han.

Viborg er lagt på hylden

Det er stadig ikke kommet frem hvad der var den egentlige grund til fyringen af Dalmose i Viborg, og selvom bruddet blev beskrevet som ufint, så har Christian Dalmose kun positive ting at sige om sin tidligere arbejdsgiver.

- Jeg har via min advokat lavet en god fratrædelsesaftale, og jeg er egentlig bare stolt af, at have været træner i Viborg. I sidste sæson vandt vi tre titler, så det har været to rigtig gode år i Viborg. Og jeg har ikke mere at tilføje om tiden i Viborg, som jeg ser positivt tilbage på, siger Christian Dalmose.

Han starter i sit nye job i Ungarn den 1. juli.

Facebook
Twitter