Dansk landsholdsmålmand skifter til Barcelona

Den danske målvogter Kevin Møller skifter til FC Barcelona i 2018.

Kevin Møller med armene i vejret under Bygma Cup i kampen mod Egypten (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Den tyske håndboldklub Flensburg-Handewitt bekræfter ifølge Flensborg Avis, at den danske målvogter Kevin Møller skal til FC Barcelona, men først fra 2018.

pressemødet torsdag, hvor klubben præsenterede den nye cheftræner, Maik Machulla, fortalte sportsdirektør Dierk Schmäschke, at Kevin Møller er på vej til Spanien.

- Jeg vil også fortælle, at to af vores spillere forlader klubben i 2018. Kentin Mahé skifter til Veszprém, og Kevin Møller er på vej til Barcelona, oplyser Schmäschke ifølge Flensborg Avis.

Flensburg agter ikke at slippe Møller før tid

Ifølge flere danske medier ønsker både Kevin Møller og Barcelona, at skiftet kan ske allerede til sommer, men Flensburg agter ikke at slippe sin danske målmand før kontraktudløb i 2018.

Og det er også planen hos klubbens nye cheftræner.

- Det vil komme bag på vores planer, og jeg har ingen idé om at lade Kevin skifte klub nu til sommer, siger Maik Machulla, der overtager trænersædet fra svenskeren Ljubomir Vranjes.

- Selvfølgelig er det en stor risiko, hvis vi i 2018 skal have to nye målmænd (Mattias Andersson har lige som Kevin Møller kontrakt til 2018, red.), men det må vi leve med. Jeg vil ikke, at Kevin skifter efter denne sæson.

Kevin Møller fik slutrundedebut for Danmark ved EM i 2016. Han var til gengæld ikke med, da Danmark vandt OL-guld i Rio i august.

/ritzau/

Facebook
Twitter