Danske fans: Svenskerne er bange for os

Op til Danmarks kamp mod Polen er der fra svensk side blevet spekuleret i, at Gudmundur Gudmundssons mandskab vil lade sig tabe.

Pia Anita Hansen tror ikke, at det danske landshold vil lade sig tabe mod Polen. (Foto: Casper Helweg Christiansen © DR Sporten)

Hvis Frankrig som ventet vinder over Sverige i gruppe C, kan de danske håndboldherrer på papiret få en nemmere vej til VM-finalen med et nederlag til Polen ved at blive treer i gruppe D.

Sveriges største håndboldspiller gennem tiden, Magnus Wislander, har i avisen Aftonbladet været ude og spekulere i at Danmark derfor måske vil lade sig tabe i opgøret mod polakkerne for at undgå Spanien og Frankrig før en eventuel finale.

- Jeg er bange for, at Danmark føler, det er nemmere at havne på Kroatiens side end på Spaniens. Danskerne er nok ikke bange for at møde Sverige uden Kim Andersson, lød det fra Wislander.

Bange svenskere

DHF-sportschef Ulrik Wilbek har været ude og afvise at dette kunne komme på tale, og det er også holdningen hos de danske fans i arenaen i Lusail inden kampen mod Polen.

- De er bange for os. Svenskerne vil bare psyke os.

- Danmark spiller for at vinde. De vil ikke lade sig tabe. Det handler om selvtillid og, Danmark skal nok vinde. Mit bud er en sejr på 30-25, lyder det selvsikkert fra Pia Anita Hansen.

Nogenlunde samme svar giver også Carsten Bundgaard Christensen.

- Svenskerne frygter åbenbart Danmark. De vil hellere have en lettere 1/8-finale.

- Danmark lægger sig ikke bare ned mod Polen. De skal yderligere op i kadence, og så handler det om selvtillid for spillerne.

Danmark spiller mod Polen kl. 19.00 og kampen kan følges på DR1, P3 og her på dr.dk/vm.

Facebook
Twitter