DR og TV2 viser VM-håndbold i januar

DR og TV2 viser VM i herre- og kvindehåndbold i 2015 og i 2017.

Mikkel Hansen og co. kan opleves på både DR og TV2 i januar måned, når der er VM i Qatar. (Foto: Claus Fisker © Scanpix)

DR og TV 2 har netop indgået en aftale med Al-Jazeera om køb af rettighederne til håndbold-VM i 2015 og 2017.

- Landsholdene har med deres flotte resultater og ukrukkede skærmoptræden opnået en fantastisk popularitet, der har varet, siden DR begyndte at følge dem intensivt for godt 20 år siden. Vi glæder os til at præsentere top-håndbold til hele befolkningen, siger DRs rettighedsansvarlige, chefkonsulent Jan Rosendal.

Aftalen omfatter VM i herrehåndbold i Qatar i januar 2015, VM i kvindehåndbold i Danmark i december 2015, hvor DR og TV 2 sammen står for at lave produktionen til hele verden, VM i herrehåndbold i Frankrig i januar 2017 og VM i kvindehåndbold i Tyskland i december 2017.

I Dansk Håndbold Forbund glæder generalsekretær Morten Stig Christensen sig over aftalen:

- Det betyder nemlig, at dansk håndbold er sikret en fornem eksponering, og at den traditionsrige tv-underholdning i december og januar er sikret for hele befolkningen i både 2015 og 2017. I Dansk Håndbold Forbund vil vi gøre vores til at herrelandsholdet under ledelse af vores nye landstræner, Gudmundur Gudmundsson, ved den kommende VM-slutrunde endnu en gang leverer topunderholdning og gode resultater, siger Morten Stig Christensen i en pressemeddelelse.

VM i herrehåndbold 2015 bliver afviklet fra 15. januar til 1. februar i Qatar. Danmark er i gruppe D med store håndboldnationer som Rusland og Tyskland.

Danmarks kampe fordeles lige mellem DR og TV 2 inden for de kommende uger.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter