Glad Kevin Møller: Tillid og spilletid løfter mig

Mængden af spilletid har overrasket den danske reservekeeper Kevin Møller, der takker for tilliden.

Kevin Møller er glad for den tillid, han får af landstræner Gudmundur Gudmundsson. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Der er ingen tvivl om hierarkiet på målmandsposten i den danske landsholdstrup. Niklas Landin er førstevalg, mens Kevin Møllers rolle er som reserve.

Men Gudmundur Gudmundsson var ikke bange for at bringe Kevin Møller i spil i mandagens sejr mod Montenegro, hvor Niklas Landin ikke havde sin bedste kamp, og det betød meget for den danske reserve.

- Det giver utrolig meget ro på nerverne til fremtiden, at jeg får bevist over for mig selv, at jeg godt kan tage nogle bolde og udfylde min rolle. Så er det utrolig dejligt, at jeg får den tillid fra træneren, selvom jeg ikke havde været god i det første kvarter, jeg var på banen, siger Kevin Møller til DR Sporten.

En del af holdet

Uden for banen er Kevin Møller en del af holdet på lige fod med alle de andre, men det giver noget ekstra, når man også får spilletid, fortæller den danske keeper.

- Jeg føler mig meget mere som en del af holdet på banen. Uden for banen er det intet problem, men når man får noget spilletid og gør det okay, så giver det bare følelsen af, at man bidrager til fællesskabet og er en del af det for alvor.

- Jeg er meget spændt på, hvordan det kommer til at forløbe sig, selvom jeg er klar over min rolle som reserve. Det bliver lidt sjovere for mig at være med, når det er spændende. At jeg ikke bare skal tage et straffe i ny og næ eller kun kommer ind, når vi er foran med 10 mål gør oplevelsen federe.

- Og så får Niklas også nogle tiltrængte pauser, så han kan være frisk til den næste kamp, slutter Kevin Møller.

Kevin Møller og resten af det danske landshold skal i aktion igen onsdag kl. 20.00, hvor den sidste og afgørende kamp mod Ungarn venter.

Kampen kan følges direkte i LIGA på P3 og på dr.dk/em.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve