KROGHS KARAKTERER Landstræneren dumper med et brag

Nikolaj Jacobsen og et par af de danske spillere bliver dumpet for deres indsats i kampen mod Tjekkiet.

De danske spillere ærgrer sig efter nederlaget til Tjekkiet. (Foto: Ognen Teofilovski © Scanpix)

Det danske landshold landede på halgulvet i Varazdin med et brag efter den flotte åbningskamp. Tjekkiet leverede en af turneringens helt store overraskelser ved at slå Danmark med 28-27, og den indsats smitter selvfølgelig af på karaktererne til de rødhvide.

Hårdeste medfart får landstræner Nicolaj Jakobsen dog af DR Sportens håndboldekspert Lars Krogh Jeppesen, der står for uddelingen af karakterer.

Niklas Landin 4

Endte med 13 redninger på 41 forsøg og en redningsprocent på 32. Viste i momenter sit høje niveau, men i kraft af det dårlige danske forsvar blev han også af og til ladt i stikken.

Magnus Landin 2

Kom bare frem til to afslutninger, hvoraf den ene blev brændt og den anden omsat til et straffekast. Ligesom holdkammeraterne udfordret i det danske forsvar, hvor han kom til at stå for defensivt i flere situationer.

Casper U. Mortensen 4

Ikke mange bolde at arbejde med for den normalt træfsikre venstrefløj. Omsatte de to muligheder, han fik, til et enkelt mål.

Mikkel Hansen 7

Han viste vejen i det danske angreb med mange assist og syv scoringer, der understregede hans vigtighed for det danske landshold. De to dumme udvisninger trækker dog ned.

Rasmus Lauge 7

Gik fra opgøret med seks mål på ni forsøg og fortsatte de fine takter fra åbningskampen. Mange gode offensive aktioner fra hans side. Både på gennembruddet og skud. Var dog udfordret i defensiven og manglede skarpheden i slutningen af opgøret.

Michael Damgaard 2

Alt for hektisk i angrebsspillet, hvor han ville for meget på alt for kort tid. To mål på seks forsøg på lige over 14 minutter. Det bliver simpelthen for vildt, når han spiller.

Mads Mensah 2

Der var ikke meget, der lykkedes for ham, og han kæmper stadig med at finde timingen og de gode skudmuligheder. Mangler fortsat at komme ind i turneringen.

Morten Olsen 00

Fik alt for mange minutter i forhold til sin indsats. Virkede som en skygge af sig selv og nærmest uoplagt. Kom frem til en enkelt afslutning uden at det blev til scoring, og han lavede bare en enkelt assist på de 22 minutter, han var på banen.

Anders Zachariassen 4

Ekstremt stor forskel på indsatsen i forsvar og angreb. I offensiven var han bevægelig og træfsikker med seks scoringer på seks mål. I forsvaret tabte han for mange dueller og placerede sig forkert.

Henrik Toft 2

Må tage en stor del af ansvaret for det danske forsvarsspil, der på intet tidspunkt kom til at fungere i kampen.

René Toft 4

Kom på banen i de sidste 11 minutter og var ikke indblandet i tabte dueller, men han fik heller ikke stabiliseret forsvaret.

Lasse Svan 00

Træfsikkerheden er forsvundet fra den ellers farlige danske højrefløj. kæmper stadig med at få spillet til at fungere og endte med et mål på fire forsøg.

Hans Lindberg 2

Han fik 20 minutter på banen, og ligesom hos kollegaen på den modsatte fløj manglede træfsikkerheden. Brændte et par oplagte chancer og et straffekast, men endte alligevel med to mål.

Nikolaj Jacobsen -3

Må tage det største ansvar for den danske blamage, der kan vise sig at blive en sand katastrofe, hvis vi også taber til Spanien. Det danske landshold var slet ikke til stede og alt for mange spillere leverede under niveau.

Specielt dispositionen med at holde Rene Toft fra banen, når den danske defensiv sejlede igennem hele opgøret, blev udslagsgivende. Også Mikkel Hansen og Rasmus Lauge blev holdt længe på bænken, og de to var dybest set de eneste, der kunne bidrage og sætte sig igennem angrebsmæssigt.

Jannick Green UB

Niclas Kirkeløkke UB

Henrik Møllgaard UB

Facebook
Twitter