Landstræner Jacobsen får slutrundedebut: Vi skal være der 100 procent

Nikolaj Jacobsen er klar til at få sin debut som landstræner ved en slutrunde, og han ved, hvad der skal til.

Nikolaj Jacobsen var i flere år en af de vigtigste profiler på banen for det danske håndboldlandshold. Nu er han så tilbage til en slutrunde. Denne gang i en helt anden rolle på sidelinjen.

Den danske succestræner i Rhein-Neckar Löwen vil nemlig få slutrundedebut som dansk landstræner, og det er noget, som han føler sig klar til at gøre.

- Jeg kommer med 100 procent engagement og noget vilje og glæde. Jeg skal forberede holdet så godt, som jeg kan, og vi skal være taktisk indstillede. Jeg har altid høje forventninger til mig selv, forklarer Nikolaj Jacobsen.

Ved VM i januar sidste år var det Gudmundur Gudmundsson, som var i spidsen af håndboldherrerne, og Nikolaj Jacobsen vil ikke gå i dybden med, hvad der kommer til at være anderledes på holdet denne gang. Det har han ikke nok indsigt i det gamle hold til at vide.

- Vi kommer til at dække op på en anden måde, og vi spiller også på en anden måde. Men folk udefra må vurdere, hvad der ellers er af anderledes ting på holdet, forklarer Nikolaj Jacobsen.

- Jeg måler altid mine hold på, at indstillingen skal være i orden. Man skal være 100 procent mentalt klar, og man skal være der 100 procent for sine holdkammerater.

EM-slutrunden spilles i Kroatien og starter den 12. januar.

Facebook
Twitter