Lars Krogh: Skidt med en ekstra hviledag

DRs håndboldekspert Lars Krogh Jeppesen undrer sig over, at Danmark nu har tre dage uden kampe.

Lars Krogh Jeppesen har ikke meget fidus til, at danskerne har tre hviledage under EM i håndbold. (Foto: Jens nøRgaard Larsen © Scanpix)

- Det er usædvanligt. Jeg kan ikke huske, at det er sket før. I min optik er det en dag for meget.

Sådan siger DRs håndboldekspert Lars Krogh Jeppesen om det faktum, at håndboldherrerne nu har tre dages kamppause, før de skal i ilden mod Spanien på søndag.

- Man er jo inde i en rytme med en fridag mellem kampene. Hold med en lille bredde har selvfølgelig en fordel af det, men det er jo ikke tilfældet med det danske hold, hvor ressourcerne er blevet fint fordelt og vi ikke har nogen skader. Så jeg ser det absolut ikke som en fordel for det danske hold, siger han.

Tror på dansk sejr

På søndag venter Spanien altså. Og her tror Lars Krogh Jeppesen, at hævngerrigheden overfor de rød-gule og den enorme afklapsning i VM-finalen sidst, kan være med til at tænde danskerne.

- Spanierne er faldet lidt i den fælde, at de er begyndt at spille langsomt. Det er en 50-50 kamp hvor Danmark jo også har noget at revanchere i forhold til VM i Qatar. Så jeg er meget optimistisk og tror faktisk en dansk sejr, siger Lars Krogh jeppensen.

Kampen spilles søndag kl. 20.30, vises på TV2 og kan følges på DR i radioen på P3 samt på dr.dk/em.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve