Lasse Svan kæmper med skade: Jeg bliver klar til EM

Det var en lidt kedelig nyhed før nytår, at Lasse Svan kæmper med en fibersprængning, men han er selv optimistisk.

Lasse Svan regner med at være med, når Danmark åbner EM den 13. januar. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2017) (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Der er ikke nogen tvivl om, at Danmark skal være klar med deres tungeste skyts, hvis de skal have en chance for at hente EM-titlen hjem i Kroatien her i januar.

Derfor må det også have været en Nikolaj Jacobsen, der bankede hånden ned i bordet, da nyheden, om at Lasse Svan havde pådraget sig en fibersprængning tikkede ind. Frygten var som udgangspunkt den værste.

- Den første melding på fibersprængningen var fire-seks uger, og så var der i hvert fald ikke nogen chance for, at jeg blev klar. Så jeg er meget mere positiv nu, end jeg har været før, forklarer Lasse Svan.

Den danske landsholdsfløj har nemlig mærket en meget positiv fremgang på det seneste, og målet er at være med i Danmarks åbningskamp mod Ungarn den 13. januar.

- Det går fremad. Vi har lavet en plan med lægerne, og den følger vi. Det går indtil videre rigtig godt. Der er styr på de ting, som jeg har lavet indtil videre. Jeg har ikke nogen smerter med det, siger han.

- Målet og planen er, at jeg spiller den første kamp til EM. Om det så går værre eller bedre i løbet af den næste uges tid, så retter vi jo planen til. Men udgangspunktet er, at jeg skal spille den første kamp, lyder det fra Lasse Svan.

Det var for sit klubhold Flensburg-Handewitt, at skaden pludselig opstod i de absolut sidste sekunder af årets sidste kamp.

- Det er bare generelt irriterende at blive skadet og så i den sidste kamp inden nytår to sekunder før tid. Det var virkelig et rigtig dårligt tidspunkt, så der var jeg ked af det. Jeg troede ikke rigtig på, at jeg kunne nå at komme tilbage lige, da det skete, siger Lasse Svan.

- Jeg gav den ret meget gas til træningen i dag, og hvis den ikke reagerer negativt på det i løbet af aftenen og natten, så håber jeg på, at jeg kan komme ud og løbe lidt i morgen, forklarer han.

Først og fremmest er landsholdsfløjen dog ikke med, når Danmarks spiller opvarmningskampe ved Golden League i Frankrig, som begynder på torsdag mod Egypten.

Facebook
Twitter