VIDEO Dansk EM-joker er helt upåvirket af skade

Michael Damgaard mærkede intet til den skade, han pådrog sig ved Golden League-stævnet i sidste uge.

Michael Damgaard er blevet en vigtig brik i landstræner Gudmundur Gudmundssons landsholdsplaner, så da han blev skadet for seks dage siden ved Golden League i Paris lignede det en alvorlig bét for de rød-hvide muligheder ved slutrunden i Polen.

Heldigvis var skaden ikke mere alvorlig, end at han kunne spille med i Danmarks første kamp mod Rusland, hvor anklen viste sig at være knap så medtaget som frygtet.

- Jeg kunne spille rimelig upåvirket, og jeg havde ingen smerter i foden. Det var faktisk kun farten i benene, der manglede, fordi jeg ikke har trænet med i en uges tid, lyder den opmuntrende melding fra venstrebacken, der scorede fire gange på ni forsøg imod russerne.

Masser af optimisme

Det danske spil – og i særdeleshed samspillet med playmaker Mads Mensah Larsen – var Michael Damgaard også godt tilfreds med.

- Jeg er meget optimistisk og tror på, at vi kan drive det vidt, og at jeg kan være med hele vejen. Der er stadig plads til forbedring, særligt i angrebet, men også nogle småting i forsvaret. Og når man tager det in mente, og vi stadig vinder med seks mål over et godt spillende russisk hold, så er jeg optimistisk.

- Og Mads Mensah gør et utrolig godt stykke arbejde for mig i dag, og så længe de gør arbejdsbetingelserne så gode for mig, så er det let, siger Michael Damgaard.

Sammen med resten af truppen kan de holde kampfri søndag, inden de mandag møder Montenegro klokken 20.15 mandag.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve