Tre ting der gør, at Danmark slår Montenegro

Danmark er storfavoritter, når Montenegro er modstanderen i Danmarks anden EM-kamp i Polen. Lars Krogh Jeppesen fortæller her, hvorfor Danmark slår Montenegro.

Lars Krogh Jeppesen er ikke i tvivl om, at Danmark slår Montenegro i aften.

Danmark spiller sin anden gruppe-kamp ved EM i Polen, når modstanderen er Montenegro. DR's håndboldekspert Lars Krogh Jeppesen giver her tre grunde til, at Danmark bør kunne slå Balkan-nationen.

Kontraløb vil gøre ondt på Montenegro

Den danske defensiv og målmændene giver en masse kontraløb. Montenegro får svært ved at score mål, og det vil danskerne udnytte. Jeg forudser, at vi står godt defensivt, får en masse redninger og vil få en masse kontraløb, som vil gøre ondt på Montenegro, som er lidt tunge. Det bliver en god mulighed for at tanke noget selvtillid

Mikkel Hansens signal

Der er ikke en eneste spiller hos Montenegro, der vil kunne få en plads på det danske landshold. Vi har så meget stærkere individualister end dem. Når man møder sådan en modstander, så skal man kunne se styrkeforskellen i denne kamp. Men der var trods alt nogle spillere, der ikke leverede så godt mod Rusland, og de kommer til at træde i karakter. Blandt andet Mikkel Hansen, der gerne vil vise, at han er, hvor han skal være og sende et signal om, at han skal spille, når kampene skal afgøres.

Tempoet bliver afgørende

Der skal være forskel i tempoet. Danmark kan spille i et langt højere tempo end Montenegro, dels forsvarsmæssigt, og dels når de mister bolden. Montenegro vil ikke kunne følge med, og det skal give noget både angrebsmæssigt og kontramæssigt i forhold til den hurtighed, man løber op ad banen med. Farten og tempoet i kampen bliver afgørende. Vi skal ikke lade os trække med i tempo af dem, vi skal sætte dagsordenen, og gør vi det, kan de ikke følge med.

Danmark og Montenegro spiller i aften kl. 20.15. Kampen kan ses på TV2 og høres i LIGA på P3 samt følges på dr.dk/em.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve