VIDEO Landin: Vi skal have respekt for Montenegro

Mandag står det danske herrelandshold over for Montenegro.

Niklas Landin har respekt for Montenegro

Danmark er blandt favoritterne til at tage medaljer ved EM i Polen. Mandag står de over for Montenegro, der af mange ses som et af de svageste hold ved turneringen. Men selvom der bør være stor forskel på de to hold, så må spillerne ikke undervurdere holdet.

- Vi skal have en form for respekt for Montenegro. De har mange spillere i Bundesligaen, og jeg synes faktisk, de har et rigtig fornuftigt hold, lyder det fra den danske anfører Niklas Landin.

- Det bliver en hård fysisk kamp, og jeg ser dem som en rigtig stærk modstander.

Også Hans Lindberg har respekt for montenegrinerene.

- Der er ikke nogle svage modstandere til et EM. Der skal kæmpes for hvert eneste point og hvert eneste mål, og det kommer vi også til mod Montenegro.

- Men jeg synes også, vi har klassen til at slå dem, og det skal vi ind og vise.

Fortsætte som mod russerne

Og de to spillere ved da godt, hvad der skal til for at slå Montenegro.

- Vi skal klart fortsætte med det, vi gjorde, eller det vi startede med at gøre mod Rusland – komme frem og støde på dem. Jeg er helt sikker på, at sådan nogle store skytter fra Montenegro bestemt ikke kan lide, hvis man kommer godt offensivt op på dem, lyder det fra Niklas Landin.

- Vi skal ind og bygge videre på vores spil. Det handler om at bygge videre og lægge stenene for den videre færd, så vi står bedre længere fremme. Og så skal vi selvfølgelig tage sejren med, det er selvfølgelig klart det vigtigste, siger Hans Lindberg.