VIDEO Nøddesbo svarer på alt: Skægplejetips, sovevaner og vodkaindtag

Vi bad jer stille landsholdets Jesper Nøddesbo spørgsmål om alt. Se stregspillerens svar her.

Jesper Nøddesbo svarer tålmodigt på spørgsmål om blandt andet sit skæg.

Landsholdets langhårede stregspiller, Jesper Nøddesbo, kan ikke bare glæde sig over, at han kan kalde sig Mr. 100 procent, efter sine tre mål på tre forsøg i EM-holdets sejr på 31-25 mod Rusland lørdag aften.

FC Barcelona-spilleren kan bryste sig af, at spørgelysten var ganske stor, da vi på DR Sportens Facebookside bad jer stille alle de spørgsmål, I kunne komme i tanke om, til den sympatiske landsholdsspiller.

Dagen efter sejren over Rusland er det for Nøddesbo ved landsholdets pressemøde på deres hotel i Gdansk blevet tid til at sætte sig i ’den røde stol’, der i dagens anledning er en lille, lilla skammel.

Se Nøddesbo svare på spørgsmålene i videoen øverst eller læs videre her.

Hvem er holdets største rodehoved?

- Vi starter flot ud, for den må jeg jo nok selv tage på min kappe. Hvis du spørger min familie og mine forældre, ville de ikke være sene til at sige mig.

Hvad er det mest beskidte trick, en stregspiller kan lave?

- De mest beskidte trick har jeg ikke rigtig taget i brug. Så skulle det være noget med albuer op i modstanderens ansigt. Når man modtager bolden, kommer man nogle gange op i lejet omkring hovedet. Det har jeg før set eksempler på, men det holder jeg mig for god til. Lige den der.

Hvis du ikke spillede håndbold, hvad lavede du så?

- Det er et godt spørgsmål. Hvis jeg ikke spillede håndbold, så tror jeg faktisk, at jeg var endt som fysioterapeut.

Hvor lang tid tager det at gro sådan et flot skæg?

- Det har været undervejs i lang tid. Hvis det bare havde fået lov at gro hele tiden, så havde det været noget større og vildere nu. Jeg har haft det et par år nu, men det bliver jo trimmet engang imellem, og så bliver det klippet kortere. Jeg går jo til barber engang imellem og lige får det kørt lidt til i kanterne og bliver nusset lidt om. Det er rigtig hyggeligt.

Hvem er din bedste ven på holdet?

- Det må være Møllgaard. Han har lidt af det hele. Der er sort humor for alle pengene, og han er en nede på jorden fyr. Vi går bare godt i spænd.

Sover du med dit hår løst eller sat op?

- Jeg sover med mit hår løst. Det andet er vildt ubehageligt.

Hvor langt kommer I i turneringen?

- Jeg satser stærkt på, at vi indfrier vores første mål, som er en semifinale.

Får I noget polsk vodka?

- Ikke endnu, men rammer vi en finale og noget guld, så kunne det da godt være, at man skulle smage på varerne.

Næste danske EM-mand til at svare på jeres spørgsmål bliver Jesper Nøddesbos gode kammersjuk Henrik Møllgaard, så hold øje med DR Sportens Facebook-side, hvis du har noget, du bare må vide om kæmpen fra PSG.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve