VIDEO Nøddesbo: Vi havde fortjent at komme i semifinalen

Danmarks nederlag til Tyskland var håndboldherrernes eneste ved EM i håndbold, og Jesper Nøddesbo mener, holdet havde fortjent at gå videre til semifinalen.

Den danske facitliste efter EM ser egentlig pæn nok ud. Seks kampe. Fire sejre, en uafgjort og et nederlag. Men konsekvensen af det ene nederlag – som kom onsdag aften mod Tyskland - er et exit fra EM, og det er ikke fair, mener holdets stregspiller Jesper Nøddesbo:

Det gør ondt. Utrolig ondt. For jeg føler, vi havde fortjent at komme i semifinalen. Vi har spillet rigtig godt, men taber så én kamp, og så er vi ude. Så gør det rigtig ondt.

Brænder ud

Det danske angrebsspil kom aldrig ind i et godt flow, men måtte falde tilbage på enkeltmandspræstationer.

- Vi får ikke skabt nogen rytme. Det bliver det samme som mod svenskerne, hvor det bliver baseret på enmandspræstationer, som faktisk går rigtig fint i første halvleg. Vi får sat Michael Damgaard i nogle situationer, hvor det går rigtig godt.

- Så kommer vi til slutfasen, hvor vi skal træde på speederen, men der virker det, som om vi brænder lidt ud, slutter Nøddesbo.

Det skal dog med, at Danmark fortsat har mulighed for at gå videre ved EM, om end det virker meget teoretisk. Det kræver nemlig et spansk pointtab til Rusland. Den kamp spilles 20.30 onsdag aften, og kan følges i livetekst på dr.dk/sporten.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve