VIDEO Toft: Tyskerne har en fordel

Danmark kan nøjes med uafgjort mod Tyskland, der kommer veludhvilede til kampen.

Henrik Toft forventer en hård kamp mod de udhvilede tyskere.

Der udspillede sig en stor skuffelse, da Danmark tirsdag aften måtte nøjes med 28-28 mod Sverige og dermed blot et enkelt point.

Men trods det uafgjorte resultat står Danmark med gode kort på hånden mod Tyskland onsdag aften. Her kan vi nemlig ’nøjes’ med endnu en uafgjort og alligevel booke billet til semifinalen. Men tyskerne har haft to hviledage, og Danmark kun 20 timer.

- Det er en hård kamp mod tyskerne. Det er en kamp om at komme i semifinalen, og tyskerne kommer også med alt, hvad de har. Det bliver nok en tæt og hård kamp. Men vi er klar til og ser frem mod kampen. Der er ikke så lang tid til, så vi skal hurtigt ovenpå igen, sagde Henrik Toft Hansen til DR efter kampen mod Sverige.

- Det kan ikke undgå at være en lille fordel til tyskerne (med to hviledage, red.). Det var den fortjeneste, vi fik ved at blive etter i pulje, at vi fik tre hviledage med det samme og så et lidt hårdt program her til sidst. Det kan man diskutere om er fair, men vi kan ikke lave om på det. Vi er klar til at stå imod tyskerne, og så håber jeg, at vi kan vinde kampen.

Danmarks afgørende EM-kamp mod Tyskland spilles allerede klokken 18.15 i aften. Du kan følge kampen i LIGA på P3 eller se den på TV2.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve